Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εορταστική Συνεστίαση για τα μέλη των Φοιτητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργάνωσε εορταστική συνεστίαση για τα μέλη των Φοιτητικών Συνάξεων της τοπικής Εκκλησίας, με αφορμή την Κυριακή των Απόκρεω.

          Η επίκαιρη εόρτια αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Περιελάμβανε δεξίωση και μουσικό πρόγραμμα με οδηγό την ελληνική δημοτική παράδοση.

          Οι νέοι γέμισαν τον χώρο με τις φωνές, τα φωτεινά τους πρόσωπα, τα γέλια και τα τραγούδια τους, παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή γιορτή. Ενθουσιασμός, χαρά, κέφι και ζωντάνια  ήταν μερικά από τα συστατικά της.


          Συμμετείχαν 130 απόφοιτοι λυκείου, φοιτητές και φοιτήτριες, εργαζόμενοι νέοι, μέλη των φοιτητικών συνάξεων, που λειτουργούν στην Κατερίνη και στις κωμοπόλεις της Πιερίας.

          Το πρόγραμμα της εκδήλωσης πλαισιώθηκε πνευματικά από τους πατρικούς λόγους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, ο οποίος επικοινώνησε με τους νέους, συζήτησε μαζί τους, άκουσε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

          Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν μικρά μουσικά και χορευτικά σχήματα που συγκρότησαν μεταξύ τους οι ίδιοι οι νέοι, παρουσιάζοντας παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια. Μια πραγματική πανδαισία ηχοχρωμάτων, οργάνων και ερμηνειών.

          Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή ενός βίντεο με εικόνες από τις περσινές κατασκηνωτικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως. Παράλληλα, κατασκηνωτικά στελέχη που διακόνησαν μετέφεραν πολύτιμες εμπειρίες και αναμνήσεις από την καινοτόμο δράση «Κατασκήνωση στην πόλη» που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το περσινό καλοκαίρι στην Ενορία Παντάνασσας Κατερίνης, την Κατασκήνωση της ΓΕΧΑ στη Βροντού και το Πρόγραμμα Φιλοξενίας παιδιών και νέων στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης.

          Μέσω των φοιτητικών συνάξεων, οι νέοι και οι νέες της Πιερίας έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν, σε εβδομαδιαία βάση, γνώμες και να προβληματίζονται πάνω σε σύγχρονα κοινωνικά θέματα έχοντας ως οδηγό τα Θεόπνευστα κείμενα της Αγίας Γραφής  και των Αγίων Πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Παράλληλα συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται μέσα στο χρόνο όπως ομιλίες, προβολές, εκδρομές και δράσεις κοινωνικής προσφοράς, αποτελώντας ουσιαστικά τα φερέλπιδα στελέχη του μέλλοντος.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.