HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"Μόνο για καλό " η χθεσινή αποκριάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ οργάνωσαν η ΔΗΚΕΔΗΚ και οι ΑΤΗΡΕΣ Πιερίας (φωτογραφίες και βίντεο)

Αποκριάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ οργάνωσαν εχθές το απόγευμα η ΔΗΚΕΔΗΚ σε αγαστή συνεργασία με το φιλανθρωπικό μορφωτικό και πολιτιστικό σύλλογο ΑΤΗΡΕΣ Πιερίας.

Παρόντες εκτός από τα μέλη του συλλόγου ΑΤΗΡΕΣ Πιερίας ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ κος Σταύρος Χριστοφοριδης , το μέλος της κος Δημήτριος Ζησιμόπουλος, οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών,  και οι εκπρόσωποι της διασωστικής ομάδας.


Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ρούλα Βαβατσούλα και οι κυρίες του συλλόγου προσέφεραν όμορφα δώρα στα παιδιά τα οποία είχαν επιμεληθεί οι ίδιες και φόρεσαν σε όλα τα παιδιά από ένα χειροποίητο μαρτάκι. Ο σκοπός των διοργανωτών στέφθηκε με επιτυχία καθώς τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψύχη τους και μοίρασαν χαμόγελα και αγκαλιές στους παρευρισκομένους.


Οι ΑΤΗΡΕΣ δια στόματος της προέδρου δεσμεύτηκαν πως δεν θα ξεχάσουν πότε αυτά τα παιδιά και θα είναι πάντα δίπλα τους, ενώ ετοιμάζουν από τώρα την επόμενη δράση τους για τα παιδιά την Πασχαλινή περίοδο.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια