Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

"Μόνο για καλό " η χθεσινή αποκριάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ οργάνωσαν η ΔΗΚΕΔΗΚ και οι ΑΤΗΡΕΣ Πιερίας (φωτογραφίες και βίντεο)

Αποκριάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ οργάνωσαν εχθές το απόγευμα η ΔΗΚΕΔΗΚ σε αγαστή συνεργασία με το φιλανθρωπικό μορφωτικό και πολιτιστικό σύλλογο ΑΤΗΡΕΣ Πιερίας.

Παρόντες εκτός από τα μέλη του συλλόγου ΑΤΗΡΕΣ Πιερίας ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ κος Σταύρος Χριστοφοριδης , το μέλος της κος Δημήτριος Ζησιμόπουλος, οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών,  και οι εκπρόσωποι της διασωστικής ομάδας.


Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ρούλα Βαβατσούλα και οι κυρίες του συλλόγου προσέφεραν όμορφα δώρα στα παιδιά τα οποία είχαν επιμεληθεί οι ίδιες και φόρεσαν σε όλα τα παιδιά από ένα χειροποίητο μαρτάκι. Ο σκοπός των διοργανωτών στέφθηκε με επιτυχία καθώς τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψύχη τους και μοίρασαν χαμόγελα και αγκαλιές στους παρευρισκομένους.


Οι ΑΤΗΡΕΣ δια στόματος της προέδρου δεσμεύτηκαν πως δεν θα ξεχάσουν πότε αυτά τα παιδιά και θα είναι πάντα δίπλα τους, ενώ ετοιμάζουν από τώρα την επόμενη δράση τους για τα παιδιά την Πασχαλινή περίοδο.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.