Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αστέριος Τόκας (Πρόεδρος ΕΠΣ Πιερίας) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ειδήσεων! (βίντεο)

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριος Τόκας, μετά το τέλος της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης, παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη... ειδήσεων στον υπογράφοντα, με αφόρμηση, μεταξύ άλλων και το αποτύπωμα της χρονιάς που πέρασε, τον οικονομικό απολογισμό της αλλά κι αυτή που διανύουμε.

Η απόλυτη ομοφωνία των μελών της Ένωσης, η οικονομική εξυγίανση, η ανταποδοτικότητα του οικονομικού πλεονάσματος και μέσω της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, η "συνέπεια λόγων και έργων", η ισονομία, ο ανταγωνισμός, οι βραχυπρόθεσμοι και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι, το έργο-παρακαταθήκη, οι δηλώσεις του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου, για την ανακατασκευή των γηπέδων της Πιερίας, η συμμετοχή και η υποστήριξη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Γιάννη Συμεωνίδη, η πολιτική και το ποδόσφαιρο, η πολυσυζητημένη... έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, η συναίνεση των εμπλεκομένων, η επιστροφή των ομάδων, από την περιφέρεια, που έχουν αποχωρήσει, η πρόσκληση των ομάδων Κ16 για συμμετοχή στη Γ' ερασιτεχνική κατηγορία, η αυτοκριτική και ο καθρέφτης της καθημερινότητας, όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της δημοσιογραφικής μέγγενης, με τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριο Τόκα, σε μια συνέντευξη ανοιχτών οριζόντων για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πιερίας και τ' αντίστοιχα πρωταθλήματα της 'Ένωσης.

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.comΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.