HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νάουσα: Κανονικά οι Γενίτσαροι και Μπούλες - «Δεν είναι καρναβάλι»

Στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Νάουσας, καμία ακύρωση λόγω κορωνοϊού- Τι λένε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και ο δήμαρχος.

Μπορεί η πόλη της Νάουσας που ξεχωρίζει στην Κεντρική Μακεδονία για τις καρναβαλικές της εκδηλώσεις να ακύρωσε όλα όσα επρόκειτο να πραγματοποιήσει μετά την απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό, ωστόσο οι πολιτιστικοί σύλλογοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μην πραγματοποιήσουν το περίφημο δρώμενο με τους «Γενίτσαρους και τις Μπούλες».

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι πολιτιστικοί σύλλογοι «Γενίτσαροι και Μπούλες» και «Νταβέλης» αναφέρουν ότι το δρώμενο θα διεξαχθεί κανονικά.

«Το εν λόγω δρώμενο δεν εμπίπτει στις διατάξεις της ΚΥΑ καθώς ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα και δεν αποτελεί καρναβαλική εκδήλωση», εξηγεί στην Voria.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάουσας Δημήτρης Μάντσιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής αγγίζει το 100% και δεν υπάρχει κάποια ακύρωση, ως εκ τούτου, οι μόνες εκδηλώσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν θα είναι αυτές που διοργανώνει ο δήμος Νάουσας.



Πηγή 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια