Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νάουσα: Κανονικά οι Γενίτσαροι και Μπούλες - «Δεν είναι καρναβάλι»

Στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Νάουσας, καμία ακύρωση λόγω κορωνοϊού- Τι λένε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και ο δήμαρχος.

Μπορεί η πόλη της Νάουσας που ξεχωρίζει στην Κεντρική Μακεδονία για τις καρναβαλικές της εκδηλώσεις να ακύρωσε όλα όσα επρόκειτο να πραγματοποιήσει μετά την απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό, ωστόσο οι πολιτιστικοί σύλλογοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μην πραγματοποιήσουν το περίφημο δρώμενο με τους «Γενίτσαρους και τις Μπούλες».

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι πολιτιστικοί σύλλογοι «Γενίτσαροι και Μπούλες» και «Νταβέλης» αναφέρουν ότι το δρώμενο θα διεξαχθεί κανονικά.

«Το εν λόγω δρώμενο δεν εμπίπτει στις διατάξεις της ΚΥΑ καθώς ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα και δεν αποτελεί καρναβαλική εκδήλωση», εξηγεί στην Voria.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάουσας Δημήτρης Μάντσιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής αγγίζει το 100% και δεν υπάρχει κάποια ακύρωση, ως εκ τούτου, οι μόνες εκδηλώσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν θα είναι αυτές που διοργανώνει ο δήμος Νάουσας.Πηγή 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.