HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σαρδέλες στα κάρβουνα

Ένα γευστικό πιάτο

Υλικά

  • σαρδέλες φρέσκες 1 ½ κιλό
  • έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • ρίγανη ή θυμάρι
  • δεντρολίβανο
  • λεμόνι ή ξίδι
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι
Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε εσωτερικά τις σαρδέλες ενώ είναι προτιμότερο να μη βγάλετε τα λέπια, που θα εμποδίσουν τη σάρκα να στεγνώσει.
  2. Κατόπιν, τις λαδώνετε, τις αλατίζετε εξωτερικά με λίγο χοντρό αλάτι, ρίχνετε ρίγανη και μερικά φυλλαράκια δεντρολίβανο και τις ψήνετε σε μέτρια φωτιά, 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Σερβίρονται με λίγες σταγόνες ελαιόλαδου και ελάχιστο ξίδι ή λεμόνι και, αν θέλετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια