Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιστολή του Δημάρχου Κατερίνης στους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Πιερίας για την εκστρατεία καθαρισμού ακτών με τη συμμετοχή μαθητών

Επιστολή στους Διευθυντές Εκπαίδευσης και των δυο βαθμίδων απέστειλε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ζητώντας τη συνεργασία τους προκειμένου οι μαθητές σχολείων της Κατερίνης να λάβουν μέρος σε εκστρατεία καθαρισμού ακτών με τίτλο «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ – ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ».
Ο κ. Κουκοδήμος, ζητά με την επιστολή του να ενημερωθούν μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων, καθώς και μαθητές γυμνασίων και λυκείων για την εκστρατεία καθαρισμού που θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο.

Στοχεύουμε στην ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση, τη συμμετοχή των νέων, των μαθητριών και των μαθητών της Κατερίνης σε μια δράση με ισχυρό συμβολισμό αλλά και ουσιαστικό μήνυμα.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Κατερίνης η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των ειδικών εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και θα εμπλουτισθεί και με άλλες δράσεις ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Κατερίνης

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.