HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πιέρια Όρη: Βρέθηκε σκύλος σκελετωμένος δεμένος σε δέντρο

Στην απόκρυμνη θέση Μπάρες σε ένα δέντρο ήταν δεμένο με είκοσι πόντους σχοινί ένα κυνηγόσκυλο, χωρίς νερό και χωρίς φαγητό.

Αντιμέτωπος με ένα απάνθρωπο θέαμα ήρθε κάτοικος της Πιερίας, κάνοντας πεζοπορία στα Πιέρια Όρη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν στην απόκρυμνη θέση Μπάρες σε ένα δέντρο ήταν δεμένο με είκοσι πόντους σχοινί ένα κυνηγόσκυλο, χωρίς νερό και χωρίς φαγητό.

Σύμφωνα με το petpet.news, το σκυλί ήταν σκελετωμένο από την πείνα και εξαντλημένο. Ο πεζοπόρος αμέσως ενημέρωσε το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου και η κινητοποίηση όλων ήταν άμεση.

Το ζώο μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση σε κτηνιατρείο. Εκτιμάται ότι το ζώο ήταν δεμένο στο δέντρο ίσως και πάνω από 15 μέρες.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν οι κτηνίατροι, το σχοινί είχε εισχωρήσει μέσα στο λαιμό του σκύλιου, εξαιτίας των προσπαθειών του να φύγει.

Το περιστατικό έκανε γνωστό μέσω Facebook η Ξένια Μυόγλου, από το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Κατερίνης.

Ο δράστης ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά με κυνηγόσκυλα που έχουν κακοποιηθεί, έχουν εγκαταλειφθεί στο πουθενά ή έχουν πυροβοληθεί για να πεθάνουν καθώς δεν είναι πια “χρήσιμα”.

Όπως τονίζεται, η τελευταία μόδα είναι το να βρίσκονται δεμένα στο πουθενά, χωρίς φαγητό και νερό για να πεθάνουν από ασιτία.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια