Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Κατερίνη δεν ξεχνάει τους ήρωες της. Τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες από τους ΝΑΖΙ, Έλληνες πατριώτες. (ΦΩΤΟ)

Επιμνημόσυνη Δέηση, παρουσία των αρχών της πόλης μας, Σωμάτων Ασφαλείας, Συλλόγων και συγγενών, τελέστηκε σήμερα το πρωί στο μνημείο των πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Την ομιλία για το ιστορικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός Μιράντα Παππά.

Φέτος δεν κατατέθηκαν στεφάνια από πολιτικά κόμματα. Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση:Ακόμη περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην Πιερική Αλήθεια με κλικ ΕΔΩ!

Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.