Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ηράκλειο: Αφωνοι από τα ροζ ενθύμια των διαρρηκτών (ΦΩΤΟ)

Οι δύο άνδρες – Αλγερινοί, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής – εδώ και καιρό δρουν ανενόχλητοι, εισβάλλοντας σε καταστήματα και σπίτια στην περιοχή, κλέβοντας αλλά… και τρώγοντας!

Τα περιστατικά έγιναν ήδη 14 στον αριθμό, με το τελευταίο μάλιστα να αφήνει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να μετρούν και ζημιές, καθώς οι δράστες μπήκαν από το σαλόνι, σπάζοντας την αλουμινένια πόρτα.

Οι δύο άνδρες φέρεται να άνοιξαν την κεντρική είσοδο του κτιρίου, να ανέβηκαν στον όροφο και από μπαλκόνι σε μπαλκόνι να έφτασαν στο σπίτι, εισβάλλοτας από το μπαλκόνι του σαλονιού. Παρά λίγο μάλιστα, να διασταυρωθούν με τους ιδιοκτήτες, που τη στιγμή της διάρρηξης επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Σε άλλες περιπτώσεις, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αν οι ένοικοι του σπιτιού βρίσκονται στο χώρο, την ώρα της διάρρηξης, οι “ποντικοί” τους ναρκώνουν με σπρέυ.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι οι δύο διαρρήκτες δεν αρκούνται σε τρόφιμα, χρήματα και τιμαλφή αλλά… πάνε ένα βήμα παραπέρα. Σε τσάντα που βρέθηκε σε ξενοδοχείο όπου είχε γίνει διάρρηξη και εικάζεται ότι διέμεναν, βρέθηκαν γυναικεία εσώρουχα, που εικάζεται ότι είχαν αρπάξει από σπίτι που είχαν “ανοίξει”.

Η Αστυνομία κάνει περιπολίες τα βράδια στην περιοχή, ενώ δράση έχουν αναλάβει και πολίτες που κατοικούν στις Γούρνες, με τους νέους, με φακούς και… απόθεμα ψυχής, να αναζητούν το “δίδυμο” τις νύχτες, προστατεύοντας – κατά το δυνατόν – τα σπίτια, από εισβολή.

Για τους δύο άνδρες υπάρχει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ψητοπωλείου, όπου οι διαρρήκτες εισέβαλαν στις 03.00 τα ξημερώματα, το προηγούμενο διάστημα, και έφαγαν!

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.