HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έκοψε την βασιλόπιτά του το Περιφερειακό τμήμα Κατερίνης του Ερυθρού Σταυρού (φωτογραφίες)

Στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος της Κατερίνης ( Αγίας Παρασκευής 33), με την παρουσία πολλών Μελών και φίλων και μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν το Μέλος του Δ.Σ. κ. Χαλκίδου Γεωργία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και προλόγισαν η Βουλευτής Πιερίας κ Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, ο Βουλευτής κ. Χιονίδης Σάββας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος παράταξης κ. Λιακόπουλος Αθανάσιος , Ο Διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης κ. Χατζηγεωργίου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Παρτσαλίδου Πιπίτσα.

Τις ευλογίες και τις ευχές, για μια καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία και προσφορά προς τον συνάνθρωπο του Προέδρου  του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού, Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου , ο οποίος απουσίαζε λόγω έκτακτου γεγονότος μετέφερε ο ο Αντιπρόεδρος κ. Κατιρτζής Δημήτριος .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευλογία και την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τον Πατέρα Αγαθόνικο.

 























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια