Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έκοψε την βασιλόπιτά του το Περιφερειακό τμήμα Κατερίνης του Ερυθρού Σταυρού (φωτογραφίες)

Στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος της Κατερίνης ( Αγίας Παρασκευής 33), με την παρουσία πολλών Μελών και φίλων και μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν το Μέλος του Δ.Σ. κ. Χαλκίδου Γεωργία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και προλόγισαν η Βουλευτής Πιερίας κ Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, ο Βουλευτής κ. Χιονίδης Σάββας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος παράταξης κ. Λιακόπουλος Αθανάσιος , Ο Διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης κ. Χατζηγεωργίου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Παρτσαλίδου Πιπίτσα.

Τις ευλογίες και τις ευχές, για μια καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία και προσφορά προς τον συνάνθρωπο του Προέδρου  του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού, Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου , ο οποίος απουσίαζε λόγω έκτακτου γεγονότος μετέφερε ο ο Αντιπρόεδρος κ. Κατιρτζής Δημήτριος .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευλογία και την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τον Πατέρα Αγαθόνικο.

 Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.