HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ


Χάρη σε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Ηλία Μανίκα στο πρώτο μέρος και ένα του «συνήθη υπόπτου» Ανέστη Παναγιωτίδη στο δεύτερο, ο Δίας Δίου ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο του ΑΟ Σελλάνων κερδίζοντάς τον με 2-0 εντός έδρας στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν και σίγουρα το πιο παραγωγικό όλων από άποψη τελικών προσπαθειών, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο όπου θα μπορούσε να διευκολύνει την κατάσταση αφού φλέρταρε σε αρκετές περιπτώσεις με το 2-0, με αποκορύφωμα το χαμένο τετ-α-τετ του Μανίκα στο 41’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δίας ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του σχετικά νωρίς και στη συνέχεια με πολύ καλή αμυντική οργάνωση μπλόκαρε τον αντίπαλό του ο οποίος δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του ματς.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη έφτασε τους 22 πόντους, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση και στο -1 από την ζώνη του υποβιβασμού και η αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής (9/2 - 15:00) και πάλι στο Δίον κόντρα στον ουραγό ΑΟ Ποταμιάς αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για να κάνει ο Δίας ένα μεγάλο βαθμολογικό άλμα.

Μόλις στο 6ο λεπτό της συνάντησης ο Δίας στάθηκε τυχερός, αφού ο Νίκου ο οποίος είχε τη μπάλα στην κατοχή του και χωρίς πίεση γλίστρησε, με αποτέλεσμα ο ΑΟ Σελλάνων να βρει σπουδαία ευκαιρία από το πουθενά, με τον Ζωγράφο να σώζει σωτήρια με τα πόδια του το κοντινό δεξί πλασέ του Τζουμάνη.

Στο 9’ η ομάδα μας προηγήθηκε στο ματς με ένα γκολ που θέτει υποψηφιότητα για το κορυφαίο της χρονιάς!  Ο Ηλίας Μανίκας με ένα εκπληκτικό δεξί εξωτερικό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο παράθυρο της εστίας του Σταυράκη για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Παγωνίδης έπιασε ωραίο σουτ έξω από το ημικύκλιο της περιοχής με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 15’ ο Ανέστης Παναγιωτίδης με ωραία ατομική προσπάθεια από τη δεξιά πτέρυγα πάτησε περιοχή αλλά το τελειώμά του ήταν κακό και δε βρήκε στόχο.

Στο 22’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τζουμάνη ο οποίος πλάσαρε από ευνοϊκή θέση με τη μπάλα να χτυπά πάνω στο πόδι του Λιόλιου και να φεύγει κόρνερ.

Στο 41’ ο Δίας σπατάλησε την πιο κραυγαλέα ευκαιρία για να φτάσει στο 2-0 όταν ο Μανίκας έφυγε στο τετ-α-τετ ολομόναχος απέναντι στον Σταυράκη, αλλά το δεξί πλασέ του πέρασε ξυστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι!

Στο επόμενο λεπτό, ο Καραθάνος έχασε μία μεγάλη ευκαιρία καθώς η μπάλα του στρώθηκε στο ύψος του πέναλτι έπειτα από τις κόντρες, αλλά το αριστερό του πλασέ πέρασε πάνω από τα γκολπόστ.

Στο 44’ το δυνατό δεξί σουτ του Παγωνίδη από μακρινή απόσταση, σταμάτησε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας του ΑΟ Σελλάνων.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62’ σε μία αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Μανίκας πάσαρε την κατάλληλη χρονική στιγμή στον Ανέστη Παναγιωτίδη και εκείνος με ιδανικό δεξί πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τον Δία.

Στο 68’ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος με ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ επιχείρησε να νικήσει τον Σταυράκη όμως είδε τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κεχαγιάς με α’ βοηθό τον κ. Πραχάλη και β’ βοηθό τον κ. Σάκκο (ΕΠΣ Κοζάνης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης (73’ Γ.Παναγιωτίδης), Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Παγωνίδης, Παπαστεργίου (46’ Μαυρίδης), Ευαγγελόπουλος, Α.Παναγιωτίδης (85’ Παπαγιαννόπουλος), Μανίκας (90’ Τσουρέκας).


ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μπαλτάς (65’Τσάγκας), Καλφούντζος, Κόντος, Χαιδάρης, Τζάνης, Μετούσι, Τζουμάνης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπακράτσας (89’ Καστελλάνος).




Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια