HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βίντεο απο την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

Όπως ήταν προγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, σε σχετικά ήρεμο κλίμα.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο να τιμά τις «ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ» για την έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Συμβουλευτικής για Κακοποιημένες Γυναίκες.

Ειδικότερα, όπως είναι γνωστό, με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών τον περασμένο Νοέμβριο, διοργανώθηκε μια εξαιρετική εκδήλωση στην Κατερίνη, με ομιλήτρια την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρου Καράογλου, στην οποία συγκεντρώθηκε και εν συνεχεία παραδόθηκε στο Δήμο Κατερίνης, το ποσό των 2.500 ευρώ.

Ένα άλλο ευχάριστο γεγονός ήταν η απονομή τιμητικού επαίνου με συμβολικό χρηματικό ποσό στη Μαρία Ριζίδου, την εργαζόμενη καθαριότητας του Δήμου, η οποία όπως αναφέρθηκε, εν ώρα υπηρεσίας βρήκε πρόσφατα ένα πορτοφόλι με σεβαστό χρηματικό ποσό και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στη δημοτική αστυνομία.

Όλη η υπόλοιπη διαδικασία κύλησε ομαλά. Μια γεύση απο την χθεσινή συνεδρίαση μπορείτε να πάρετε απο τα παρακάτω βίντεο:










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια