Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βίντεο απο την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

Όπως ήταν προγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, σε σχετικά ήρεμο κλίμα.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο να τιμά τις «ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ» για την έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Συμβουλευτικής για Κακοποιημένες Γυναίκες.

Ειδικότερα, όπως είναι γνωστό, με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών τον περασμένο Νοέμβριο, διοργανώθηκε μια εξαιρετική εκδήλωση στην Κατερίνη, με ομιλήτρια την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρου Καράογλου, στην οποία συγκεντρώθηκε και εν συνεχεία παραδόθηκε στο Δήμο Κατερίνης, το ποσό των 2.500 ευρώ.

Ένα άλλο ευχάριστο γεγονός ήταν η απονομή τιμητικού επαίνου με συμβολικό χρηματικό ποσό στη Μαρία Ριζίδου, την εργαζόμενη καθαριότητας του Δήμου, η οποία όπως αναφέρθηκε, εν ώρα υπηρεσίας βρήκε πρόσφατα ένα πορτοφόλι με σεβαστό χρηματικό ποσό και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στη δημοτική αστυνομία.

Όλη η υπόλοιπη διαδικασία κύλησε ομαλά. Μια γεύση απο την χθεσινή συνεδρίαση μπορείτε να πάρετε απο τα παρακάτω βίντεο:


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.