Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια ακόμη καλή προσπάθεια χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα


Μια ακόμη καλή προσπάθεια χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τις Πιερίδες Μούσες, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Ερέτριας Ευβοίας, τις Απολλωνίδες.


Μια δύσκολη αποστολή, με πολλές ελλείψεις και με προβλήματα που δεν αφήνουν την ομάδα να φτάσει στο όριο των δυνατοτήτων της, είχε ως αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί το θετικό αποτέλεσμα, αλλά να χαθεί το παιχνίδι με σκορ 2-1.

Η ομάδα της Ερέτριας κατάφερε στα 20’ πρώτα λεπτά να επικρατήσει με δύο γκολ που καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Οι Πιερίδες Μούσες δεν πτοήθηκαν έπαιξαν χωρίς ηττοπάθεια και άγχος. Είχαν πολλές ευκαιρίες χωρίς να έχουν επιτυχία.
Στο 65’ η Χριστίνα Μαυρομάτη μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια η ομάδα προσπάθησε πιο δυναμικά αλλά οι Απολλωνίδες κράτησαν το αποτέλεσμα.

Σ αυτόν το αγώνα η προπονήτρια Λία Ζιώγα είχε στην διάθεσή της και έπαιξαν οι:
Τσιώλη Άννα, Βούλγαρη Σούλα, Παναγιωτίδου Σωτηρία, Μαυρομάτη Χριστίνα, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Κατερινοπούλου Ελένη, Βίσμπα Χριστίνα, Τζιουμέρκα Βάγια, Μανωλιούδη Παρασκευή, Γκούτζα Παναγιώτα, Καρασίμου Άρτεμις

Αντί απάντησης σε σχόλια

Οι Πιερίδες Μούσες έχουν μια μακρόχρονη πορεία 28 χρόνων στο ποδόσφαιρο γυναικών. Έχουν γευτεί πολλές νίκες, πολλές επιτυχίες και πρωταθλήματα. Ανάλογα έχουν διαχειριστεί με ψυχραιμία και σύνεση πολλές ατυχίες, πολλές ήττες και σε πολλές περιπτώσεις οφθαλμοφανέστατες αδικίες.

Μια ήττα, μια αδικία σε έναν αγώνα είναι πάντα ευκαιρία να διορθώσουμε  λάθη, να προσπαθήσουμε περισσότερο, να μάθουμε να ξεπερνούμε  εμπόδια που πολλές φορές είναι εκτός κανόνων του παιχνιδιού. Αυτή είναι η μία αρχή των Πιερίδων Μουσών!

Η άλλη αρχή είναι να βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως άθλημα, να σεβόμαστε τον κόπο και την προσπάθεια της κάθε διοίκησης, της κάθε παίχτριας, της κάθε ομάδας, να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ως μια γιορτή για το ποδόσφαιρο κι όχι ευκαιρία εκτόνωσης είτε στον αγωνιστικό χώρο είτε στην κερκίδα!

Τα τρία Α διδάσκουμε στην Ακαδημία μας: Άθληση – Άμιλλα – Αγώνας

Πιστεύουμε πως το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι ένα ομαδικό άθλημα που γυμνάζει σώμα και ψυχή, διαμορφώνει ομαδικότητα, συλλογικότητα, δυνατά σύνολα.

Φυσικά η δύναμη πρέπει να εκφράζεται με επιδεξιότητα και ταλέντο κι όχι με πολεμική εξόντωσης του αντιπάλου. Η καλύτερη νίκη είναι αυτή που αφήνει τον αντίπαλο απλά ..άφωνο κι όχι ανάπηρο.

Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά και πάντα με χαμόγελο προς όλους!

Ο επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι πάλι εκτός έδρας την Κυριακή  23 Φεβρουαρίου 2020, με την ομάδα του Μαγνησιακού Βόλου.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.