Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Δήμος Κατερίνης & Ο.Π.Π.Α.Π. αναβιώνουν το πρωτάθλημα Φορέων Καλαθοσφαίρισης


Να αναβιώσει το πρωτάθλημα Φορέων Καλαθοσφαίρισης Κατερίνης, μία διοργάνωση, η οποία ειδικά στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 γνώρισε μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση από τους δημότες αποφάσισαν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π) και ο Δήμος Κατερίνης.


«Επιλογή και προτεραιότητα του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και της διοίκησής μας στον Ο.Π.Π.Α.Π. είναι η ενδυνάμωση του μαζικού αθλητισμού και η παροχή περισσότερων επιλογών άθλησης στους δημότες μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Νίκος Τσιαμπέρας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ειδικότερα, καλούνται όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα αποτελούμενη από 10-20 άτομα και να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Φορέων Καλαθοσφαίρισης. Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από εργαζόμενους του ίδιου εργασιακού φορέα (Υπηρεσίες Δημοσίου, ΟΤΑ, Σώματα Ασφάλειας, Αγροτικοί, Εμπορικοί Επιστημονικοί  Σύλλογοι, Ιδιωτικές Εταιρείες, Επαγγελματικοί Κλάδοι, Εργατικά Κέντρα, Εργατικοί Σύλλογοι, Σωματεία κ.ο.κ.).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κάθε ομάδα έως την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου καλείται να εκδηλώσει ενδιαφέρον αποστέλλοντας email στο: oppap.foreon@gmail.com. Για τη διευκόλυνση των διοργανωτών, η πρώτη αυτή εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να περιλαμβάνει τον τίτλο του Φορέα, το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας ενός εκπροσώπου (τηλέφωνο και email).

Αμέσως μετά και αφού οριστικοποιηθεί  ο αριθμός των ομάδων, η πενταμελής Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος με τον συντονισμό του Ο.Π.Π.Α.Π., θα προχωρήσει στην προκήρυξή του, μεριμνώντας παράλληλα για τη διεξαγωγή μίας άρτιας σε κάθε επίπεδο διοργάνωσης.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.