Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τοποθετήθηκαν σήμερα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Πύδνας- Κολινδρού οι δέκα πρώτοι κάδοι για τη συλλογή μεταχειρισμένων ενδυμάτων, υποδημάτων και κάθε είδους υφασμάτων.

Τοποθετήθηκαν σήμερα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Πύδνας-Κολινδρού οι δέκα πρώτοι κάδοι για τη συλλογή μεταχειρισμένων ενδυμάτων, υποδημάτων και κάθε είδους υφασμάτων.

Με τον τρόπο αυτό, δίδεται η ευκαιρία στους πολίτες να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στη βοήθεια αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας στους οποίους θα διανέμεται μέρος από τον συλλεγόμενο ρουχισμό, αφού προηγουμένως υποστεί κατάλληλο καθαρισμό. Παράλληλα θα επιτευχθεί οικονομία στο δήμο, αφού θα μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών, η συλλογή και η μεταφορά των οποίων απαιτεί σημαντική οικονομική δαπάνη.

"Ευελπιστούμε ότι οι συμπολίτες μας θα μας βοηθήσουν σʼ αυτήν την προσπάθεια. Η προστασία του περιβάλλοντος αφορά όλους μας. Σύμφωνα με υπάρχοντα στοιχεία, περισσότερα από 95 εκατομμύρια τόνοι μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μεταξύ των οποίων και πετρέλαιο, καταναλώνουν κατ’ έτος για τις ανάγκες της βιομηχανίας ρούχων. Οι περιβαλλοντολογικές συνέπειες λοιπόν είναι τεράστιες. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να αφήσουμε στα παιδιά μας τον πλανήτη μας αν όχι καλύτερο, τουλάχιστον όχι χειρότερο", δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Παππάς Βασίλειος.Εκ του Γραφείου Τύπου


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.