Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ξεκίνησε η διαδικασία διαμόρφωσης της νότιας όψης στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης - Παρεμβάσεις και στο εσωτερικό του κτιρίου


Με την τοποθέτηση μεταλλικών δοκών -  με έμφαση στη νότια όψη του κτιρίου -  πάνω στους οποίους θα στηθούν τα υαλοπετάσματα συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) του Δήμου Κατερίνης, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι χρωματισμοί στο υπόγειο.


Παράλληλα, την τρέχουσα περίοδο οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση ως εξής:
-          αγωγών αλεξικέραυνων
-          καλωδιώσεων
-          αντλιών εντός όλων των φρεατίων
-          πινάκων των αντλιών
-          ηλεκτρικών γραμμών κ.α. παρεμβάσεων

Επιπλέον, το αμέσως προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε μεταξύ άλλων η τοποθέτηση Μαρμάρων στη στέψη των περιμετρικών τοιχίων του δώματος, πλακιδίων στα WC στο σύνολο του κτιρίου.

Γενικότερα, οι τεχνικές υπηρεσίες  του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος της προηγούμενης περιόδου και να αποδοθεί το σημαντικό αυτό έργο, το συντομότερο στους δημότες και στον πολιτισμό του τόπου.  

Όπως είναι γνωστό, το έργο αφορά ένα χώρο πολιτισμού ανατολικά των ΚΤΕΛ, με υπόγειο και 3 ορόφους συνολικού εμβαδού  4.700 τ.μ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.