HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φρικτό έγκλημα: Έκοψε τον λαιμό της συζύγου του με λεπίδα την ώρα του σεξ επειδή ήταν έγκυος

Σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό έγκλημα ενός 21χρονου στη Βραζιλία, ο οποίος σκότωσε την έγκυο σύζυγό του κατά την διάρκεια του σεξ, επειδή δεν ήθελε άλλο παιδί.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο 21χρονος Βραζιλιάνος Μαρσέλο Αραούχο, έκοψε τον λαιμό της 22χρονης συζύγου του, με την οποία είχαν ήδη δύο παιδιά (σ.σ. μία κόρη τεσσάρων ετών και έναν γιο δύο ετών).

Ο άνδρας, συνελήφθη από τις αρχές και παραδέχθηκε πως με μία λεπίδα έκοψε τον λαιμό της συζύγου του, επειδή δεν μπορούσε να σηκώσει τα οικονομικά βάρη και παράλληλα ζήλευε καθώς το ενδιαφέρον της γυναίκας του θα μοιραζόταν στα παιδιά.


Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον νεαρό πατέρα να επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πάντως, ο 21χρονος παραδέχθηκε το έγκλημά του έξι βδομάδες μετά το φονικό και αποκάλυψε το πώς συνέβη το έγκλημα.

Ο δράστης είπε στις Αρχές ότι στις 22 Δεκεμβρίου λογομάχησε με τη σύζυγό του όταν συζήτησαν για την τρίτη εγκυμοσύνη της. Στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν μεταξύ του ζευγαριού και πήγαν στην κρεβατοκάμαρα, όπου εκεί ο Μαρσέλο Αραούχο προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.


Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια