Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ & ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!!! Γερμανικό τουριστικό γραφείο διαφημίζει διακοπές στην Τουρκία με φωτογραφία το Ναυάγιο της Ζακύνθου!!!

Το είδαμε και αυτό! Γερμανικό τουριστικό γραφείο εξέδωσε διαφημιστικό όπου προτείνει φθηνές διακοπές στην Τουρκία με φωτογραφία το Ναυάγιο της Ζακύνθου!

Ο οποιοσδήποτε σχολιασμός μας σίγουρα είναι περιττός. Ωστόσο μετά απ’ αυτό προκύπτει ένα σοβαρό ερώτημα:

«Η κυβέρνηση άραγε γνωρίζει το περιστατικό αυτό; Και αν ναι, τότε τι προτίθεται να κάνει;»

Δείτε τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες:
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.