Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γιατί οι αρχές φοβούνται τις σερβιέτες και τι σχέση έχει με τα ναρκωτικά; (βίντεο)

Το περίεργο φαινόμενο οι νέοι να φτιάχνονται με το υγρό που προκύπτει από το βράσιμο σερβιέτας, ξεκίνησε από την Ινδονησία, αλλά μέσω του διαδικτύου έχει βρει μιμητές και στην Ευρώπη.

Ο αρχηγός της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ινδονησία, κάνει λόγο για φαινόμενο μαζικών διαστάσεων, που είναι επικίνδυνο, καθώς είναι νόμιμο, φθηνό και έχουν πρόσβαση πολύ μικρά παιδιά.

Οι νέοι αγοράζουν σερβιέτες τις βράζουν και στη συνέχεια χρησιμοποιούν το μέιγμα που προέκυψε.

Το Suprinarto, το χλώριο που παράγεται από το βρασμένο μείγμα προκαλεί παραισθήσεις και δημιουργεί μια αίσθηση «πτήσης», όμοια με αυτή που προκαλούν τα ψυχεδελικά ναρκωτικά.

Το μείγμα είναι εξαιρετικά εθιστικό, αφού όπως λένε τα παιδιά, πίνουν πρωί μεσημέρι, βράδυ, ενώ οι γιατροί ανησυχούν καθώς οι παρενέργειες είναι αχαρτογράφητο τοπίο ακόμα.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.