Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Έπειτα από την αυθαίρετη και αναιτιολόγητη απόφαση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης να κρατήσει κλειδωμένο το κτίριο του ΕΚ στις 24/2, 25/2 και 26/2, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΣΙΥΝΠ αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Μάρτη στις 6:30μμ στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης (παλιό νοσοκομείο).

Αν δεν υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα γίνει στις 3 Μάρτη 6:30μμ στον ίδιο χώρο. Εφόσον για δεύτερη φορά δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις  4 Μάρτη 6:30μμ στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι τα εξής:

1. Διοικητικός απολογισμός από την απερχόμενη διοίκηση
2. Οικονομικός απολογισμός (έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής)
3. Προϋπολογισμός
4. Σχεδιασμός δράσης
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
6. Επιλογή δευτεροβάθμιας οργάνωσης για αντιπροσώπευση στη ΓΣΕΕ

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.Η  Διοίκηση

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.