Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αλλαγή διεύθυνσης του Πολιτικού Γραφείου κ. Σκούφα στην Κατερίνη

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες, τους  φορείς, τις συλλογικότητες του νομού και της πόλης μας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι το πολιτικό γραφείο της κ. Σκούφα στην Κατερίνη μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας του, μεταφέρει την έδρα του από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, στο κτίριο της οδού Δημητρίου Δημάδη 5, 4ος όροφος, Πλατεία Δημαρχείου (ΤΚ. 60133).


Οι συνεργάτες του γραφείου είναι στη διάθεσή σας Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 - 14.00 (τηλέφωνο επικοινωνίας 23510 - 34885 & fax 23510 – 35691).
 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.