HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακόμα μία ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του κ. Καζά στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού (Βίντεο)

Με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, ο κ. Χρήστος Καθάριος δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας» του Παναγιώτη Καζά.



«Ασκώντας αντιπολίτευση, θεωρώ ότι πρέπει να ασκείται από όλους η καλοπροαίρετη κριτική για το καλό του τόπου, χωρίς να μπαίνουν στο προσκήνιο η εθελοτυφλία και σκοπιμότητες εντυπωσιασμού», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της παραίτησής του ο κ. Καθάριος.

«Η έννοια της δημιουργικής και γόνιμης αντιπολίτευσης, η αναζήτησή των συγκλίσεων για το καλό του τόπου αντικαταστάθηκαν με εφήμερες συμπράξεις παρατάξεων και με «μοίρασμα θέσεων» στη Διοίκηση του Δήμου», είχε γράψει πριν λίγους μήνες στην αντίστοιχη επιστολή ανεξαρτητοποίησής της από την δημοτική παράταξη του κ. Καζά η κ. Μαρία Αβραμίδου.

Από τους επτά δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του ο κ. Καζάς έχασε ήδη δύο.

Την κ. Αβραμίδου από τη Δ.Ε. Μεθώνης και τον κ. Καθάριο από τη Δ.Ε. Πύδνας.



Μάλλον ο κ. Καζάς θα πρέπει να ξανασκεφθεί τον τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεται το Δήμαρχο κ. Μανώλα αλλά και τη σύμπλευση σε πολλά θέματα με την παράταξη του κ. Λαγδάρη, τον οποίο τόσο πολύ κατηγορούσε πριν τις εκλογές.

Αλλιώς θα πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται από ποιά Δημοτική Ενότητα θα είναι η επόμενη ανεξαρτοποίηση δημοτικού συμβούλου της παράταξής του. Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια