Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ακόμα μία ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του κ. Καζά στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού (Βίντεο)

Με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, ο κ. Χρήστος Καθάριος δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας» του Παναγιώτη Καζά.«Ασκώντας αντιπολίτευση, θεωρώ ότι πρέπει να ασκείται από όλους η καλοπροαίρετη κριτική για το καλό του τόπου, χωρίς να μπαίνουν στο προσκήνιο η εθελοτυφλία και σκοπιμότητες εντυπωσιασμού», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της παραίτησής του ο κ. Καθάριος.

«Η έννοια της δημιουργικής και γόνιμης αντιπολίτευσης, η αναζήτησή των συγκλίσεων για το καλό του τόπου αντικαταστάθηκαν με εφήμερες συμπράξεις παρατάξεων και με «μοίρασμα θέσεων» στη Διοίκηση του Δήμου», είχε γράψει πριν λίγους μήνες στην αντίστοιχη επιστολή ανεξαρτητοποίησής της από την δημοτική παράταξη του κ. Καζά η κ. Μαρία Αβραμίδου.

Από τους επτά δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του ο κ. Καζάς έχασε ήδη δύο.

Την κ. Αβραμίδου από τη Δ.Ε. Μεθώνης και τον κ. Καθάριο από τη Δ.Ε. Πύδνας.Μάλλον ο κ. Καζάς θα πρέπει να ξανασκεφθεί τον τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεται το Δήμαρχο κ. Μανώλα αλλά και τη σύμπλευση σε πολλά θέματα με την παράταξη του κ. Λαγδάρη, τον οποίο τόσο πολύ κατηγορούσε πριν τις εκλογές.

Αλλιώς θα πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται από ποιά Δημοτική Ενότητα θα είναι η επόμενη ανεξαρτοποίηση δημοτικού συμβούλου της παράταξής του. Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.