Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχαριστήριο μήνυμα Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Αισθάνομαι την ανάγκη τόσο εγώ προσωπικά, ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη Πιερίας, όσο και το Τοπικό Συμβούλιο, να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, για την άμεση ανταπόκριση της στην ικανοποίηση του αιτήματος μας, με την διάθεση μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού για τον καθαρισμό του ερείσματος του κοινοτικού μας δρόμου που οδηγεί στο χωριό από τα φανάρια της διασταύρωσης με την Παλαιά Εθνική Οδό, παρέχοντάς της απαραίτητης ασφάλειας στους διερχόμενους οδηγούς αλλά και προσδίδοντας επίσης εικόνα ευταξίας και νοικοκυροσύνης στον τόπο μας.
Με εκτίμηση

Σιδέρης Μιχαλόπουλος

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.