Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βίντεο: Μηχανόβιος κλωτσά την πόρτα αυτοκινήτου και προκαλεί φρικτό τροχαίο ατύχημα

Όταν κινείσαι στο δρόμο, είτε ως οδηγός είτε ως πεζός, αρκετά σημαντικό είναι να μη συναντήσεις οδηγούς, όπως αυτός στο παραπάνω βίντεο.

Η τραγωδία συνέβη όταν ένα σεντάν πίεσε ένα μοτοσικλετιστή στην εθνική. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας αποφάσισε να πάρει εκδίκηση κλωτσώντας την αριστερή πόρτα του αυτοκινήτου.

Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, έπεσε πρώτα στο αριστερό τοιχίο του διαζώματος και συνεχίζοντας την τρελή πορεία του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που έφερε τούμπες.

Ο μοτοσικλετιστής, βλέποντας τι χαμό προκάλεσε με την απερίσκεπτη ενέργειά του να κλωτσήσει την πόρτα του αυτοκινήτου, εγκαταλείπει πώς και πώς το σημείο του ατυχήματος.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.