Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έρευνα: Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις σεξ σύμφωνα με την ηλικία σου;

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Kinsey Institute έδειξε πόσο συχνά κάνουν σεξ οι άνθρωποι ανάλογα με την ηλικία τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας,σύμφωνα με το faysbook.gr, ήταν τα εξής:

18-29 χρονών: 210 φορές τον χρόνο (κατά μέσο όρο)

30-39 χρονών: 155 φορές τον χρόνο

40-49 χρονών: 115 φορές τον χρόνο

50-59 χρονών: 92 φορές τον χρόνο

60+ χρονών: 72 φορές τον χρόνο

Επιπλέον η έρευνα έδειξε ότι το 13% των παντρεμένων ζευγαριών κάνουν λίγες φορές σεξ τον χρόνο και το 45% κάνεις σεξ κάποιες φορές τον μήνα. Επίσης, το 34% των παντρεμένων ζευγαριών κάνουν σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα και το 7% κάνει σεξ 4 φορές την εβδομάδα.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.