Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος απάντησε για τα όσα είπε ο Κ. Κουκοδήμος για φιλοξενία μεταναστών στον δήμο

“Ήταν μια βιαστική τοποθέτηση και θέλω να πιστεύω εν τη ρύμη του λόγου”

Καμία επικοινωνία με τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο μετά τα όσα είπε στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για μετανάστες περί φιλοξενίας τους στον “δήμο Ανατολικού Ολύμπου” όπως είπε εννοώντας τον δήμο Δίου Ολύμπου, δεν είχε ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Τουλάχιστον μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Μετά την δημοσιοποίηση των όσων είπε ο κ. Κουκοδήμος, ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από πολίτες του δήμου του, οι οποίοι ρωτούσαν ανήσυχοι εάν πρόκειται να έλθουν μετανάστες στην περιοχή.

Όπως μας είπε ο δήμαρχος, δεν υπάρχει καμία τέτοια πληροφόρηση από το αρμόδιο υπουργείο.

Η θέση του είναι αυτή που έχει εκφραστεί από τους βουλευτές του νομού, ότι δηλαδή η Πιερία έχει τον βαθμό που της αναλογεί σε ότι έχει να κάνει με την φιλοξενία προσφύγων . Όσο δε για το παραλιακό μέτωπο, ούτε λόγος να γίνεται!Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.