Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι παμπαίδες του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «μικροί» του Αρχέλαου Κατερίνης στο τμήμα χάντμπολ έκοψαν χθες το απόγευμα την βασιλόπιτα τους για το 2020, στο καφέ «Μπαρμπά Σπύρος».

Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρόεδρος του Αρχέλαου, Αλκίνοος Τασόπουλος, οι προπονητές της ανδρικής ομάδας, Σάββας Καρυπίδης και Βασίλης Κοσμίδης, οι προπονητές των παμπαίδων Μάγδα Χοτοκουρίδου και Δημήτρης Τσαβές, αθλητές του Συλλόγου, γονείς και φυσικά η ομάδα των παμπαίδων Α΄ και Β΄.Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.