Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκλογές του συλλόγου Κόρες Πιερίων , οι Κατερινιώτισσες.

Ο Σύλλογος Κόρες Πιερίων , οι Κατερινιώτισσες καλεί όλα τα μέλη του σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι εκλογές  θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23/02/2020 στην έδρα του, Ηφαίστου 5-7 από τις 16:00 έως τις 20:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει την ετήσια ανανέωση η οποία μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών.

Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να δηλωθούν έως και την Παρασκευή 21/02/2020 εγγράφως στην έδρα του συλλόγου.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη που είναι τουλάχιστον 2 μήνες εγγεγραμμένα και έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή.

Για της υποψηφιότητες ο σύλλογος θα είναι ανοικτός:

  • Δευτέρα. 17/02 20:30-21:30
  • Τρίτη 18/02 21:00-22:00
  • Παρασκευή 21/02 18:00-21:00

Σε περίπτωση που θέλετε να συμμετέχετε και δεν μπορείτε αυτές τις ώρες να προσέθετε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εφορευτική επιτροπή απαρτίζεται από τις:
Πρόεδρος: Αλεξία Λέφα
Γραμματέας: Μπακαλούμη Νότα
Γραμματέας: Μήλιου Ευγενία

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος

Παπαθανασίου Όλγα

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.