Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τρόπους να… συνετίσουν τον δήμαρχο Κατερίνης αναζητούν στη ΝΔ

Να… συνετίσουν τον δήμαρχο Κατερίνης και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουκοδήμο επιχειρούν σύμφωνα με πληροφορίες κυβερνητικά στελέχη που κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή καθώς επίσης και κομματικοί παράγοντες, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει.

Ο λόγος είναι ότι ο δήμαρχος της γραφικής πόλης της Κεντρικής Μακεδονίας εξακολουθεί να κατηγορεί την κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Ο ίδιος ως πρόσωπο που προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού (ήταν ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος) κρίνει ότι θα πρέπει να έχει λόγο στο συγκεκριμένο θέμα, παίρνοντας ανοικτά θέση υπέρ του ΠΑΟΚ, κάτι που σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα το κάνει και για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης μπορεί να διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ωστόσο ο κ. Κουκοδήμος δεν μπορεί να υποστεί κάποια ποινή που να άπτεται του αξιώματός του» δηλώνουν κυβερνητικά στελέχη.Πηγή: wepost.gr
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.