Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Πρώτη ήττα για τον Πυδναϊκό

Ο Ατρόμητος Κατερίνης επικράτησε με 2-0 του Πυδναϊκού και υποχρέωσε την ομάδα του Κίτρους στην πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά από 18 αγωνιστικές.

Την ήττα του πρωτοπόρου δεν εκμεταλλεύτηκε ο Αετός Καταλωνίων καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Αιγινιακό, ενώ η 25η Μαρτίου με τη νίκη της, χωρίς αγώνα, με τον Πιερικό Ρυακίων, «έπιασε» τον Αετό στην 2η θέση και στο -5 από την κορυφή.

Η Ακαδημία Κατερίνης νίκησε με 3-0 την Πίνδος Α. Αγιάννη, ο Εθνικός Ν. Τραπεζούντας με 4-0 τον Κεραυνό Μακρυγιάλου, ενώ ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις σε Καλλιθέα και Μοσχοχώρι.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Ατρόμητος Κατερίνης  - Πυδναϊκός 2017                        2-0
Εθνικός Ν. Τραπεζούντας - Κεραυνός Μακρυγιάλου      4-0
Αιγινιακός - Αετός Καταλωνίων                                       0-0
Καλλιθεακός - Γ. Ολύμπιος Λόφου                                   0-0
Ακαδημία Κατερίνης 2006 - Πίνδος Α. Αγιάννη              3-0
Δόξα Μοσχοχωρίου - Νέος Παμβριακός                           1-1
Πιερικός Ρυακίων - 25η Μαρτίου                                      0-3 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (18η, 8/2/20 - 15:00):
Πίνδος Α. Αγιάννη - Δόξα Μοσχοχωρίου
Αετός Καταλωνίων - Ακαδημία Κατερίνης 2006
Πυδναϊκός 2017 - Καλλιθεακός
Κεραυνός Μακρυγιάλου - Αιγινιακός
Εθνικός Ν. Τραπεζούντας - Ατρόμητος Κατερίνης
Νέος Παμβριακός - 25η Μαρτίου
Γ. Ολύμπιος Λόφου - Πιερικός Ρυακίων (3-0 α.α.)Πηγή

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.