HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιώργος Κυριακίδης: "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, κύριοι της αντιπολίτευσης"


Μπαίνω στη διαδικασία να γράψω αυτό το κείμενο για δύο λόγους.

Πρώτον για να μπορέσω να ενημερώσω μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου τους συνδημότες μου και δεύτερον για να ενημερώσω εκείνους τους συναδέλφους οι οποίοι απολύτως προσβλητικά και υποτιμητικά αποχώρησαν από το κορυφαίο δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς, αυτό του προϋπολογισμού. Κίνηση προσβλητική  τόσο για τους συνομιλητές (εμάς δηλαδή τους δημοτικούς συμβούλους) όσο και για τους πολίτες οι οποίοι τους επέλεξαν να βρίσκονται εκεί, να αντιπολιτεύονται, να προτείνουν και να παράγουν.

Αυτό δηλαδή που εγώ προσωπικά έκανα αγόγγυστα τα τελευταία 10 χρόνια.
Η παράταξη του κυρίου Χιονίδη, δείχνει ανήμπορη να δεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα.
Δείχνει ανήμπορη, κι αυτό είναι λυπηρό, να δεχτεί τα αποτελέσματα τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα παρήγαγε η νέα διοίκηση και δυστυχώς κατά την προσφιλή τους μέθοδο όταν βρίσκουν «τα σκούρα» απλώς αποχωρούν.

Αφού λοιπόν ο πρώην δήμαρχος και νυν βουλευτής, μίλησε για ακόμη μια φορά ειρωνικά, υποτιμητικά και προσβλητικά, σηκώθηκε κι έφυγε, χωρίς να ακούσει τι είναι αυτό το οποίο θα είχαν να πούνε οι άνθρωποι μιας νέας διοίκησης, ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί τους. 

Συνεχίζει ο κύριος Χιονίδης και τα πολιτικά του φερέφωνα να εξιστορούν το ίδιο παραμύθι. Ότι θα πουλήσουμε δημοτικές εκτάσεις!!!! Ξεχνάτε κύριε Χιονίδη ότι εσείς και η παράταξή σας  εισηγηθήκατε και ψηφίσατε πώληση δημοτικής ακίνητης περιουσίας το 2011 όταν ήσασταν δήμαρχος!!!!

Ξεχνάτε εντέχνως να μας πείτε ότι τότε έπρεπε να πουλήσετε δημοτική περιουσία για να βρείτε τα χρήματα ώστε να ξοφλήσετε τα σπασμένα των εκλογών του 2010. 

Ξεχνάτε, αφού θέλετε να μιλήσουμε για προϋπολογισμό έργων και μελετών, να μας πειτε  για την κυκλοφοριακή μελέτη του ποδηλατοδρόμου η οποία ουδέποτε υπήρξε, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις. 

Ξεχνάτε  να μας πείτε για τα προϋπολογισθέντα έργα της βιοκλιματικής ανάπτυξης της 19ης Μαΐου των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Εσείς είστε αυτός που αρνείται το διάλογο. 

Επειδή ρώτησες και έφυγες, θα ήθελα να σου απαντήσω κι εγώ αγαπητέ Σάββα, επί προσωπικού. Και θα σου απαντήσω με νούμερα. Με νούμερα κατανάλωσης βενζίνης από το πρατήριο του δήμου Κατερίνης.

Νοέμβριος  2018. 4679 λίτρα βενζίνης                 Νοέμβριος  2019. 2794 λίτρα βενζίνης
Δεκέμβριος 2018. 4200 λίτρα βενζίνης                Δεκέμβριος 2019. 2487 λίτρα βενζίνης.

Συνολικά αγαπητέ Σάββα, στο τελευταίο 4μηνο του 2019 η κατανάλωση βενζίνης από οχήματα του Δήμου ήταν 5000 λίτρα λιγότερη από εκείνη η οποία καταναλώθηκε το προεκλογικό 2018.

Κλείνοντας, Σάββα, νοικοκύρη πρώην δήμαρχε, να σε ενημερώσω διότι έφυγες νωρίς και δεν πρόλαβες να ακούσεις αυτά που είπα στο δημοτικό συμβούλιο, πως λείπουν 3 οχήματα απορριμματοφόρα. Δεν λείπουν επειδή τα πήρε κάποιος για βόλτα…. Αγνοούνται εδώ και χρόνια.

Ρωτάω εσένα, διότι εσύ τα ξέρεις όλα αγαπητέ πρώην δήμαρχε. Μήπως  μπορείς να μας βοηθήσεις να τα βρούμε;;

ΥΓ. Όσον αφορά την αγαπητή συνάδελφο που με χαρακτήρισε «γραφικό» της απαντώ ότι αν η επίπονη δουλειά που παράγει αποτελέσματα θεωρείται γραφικότητα τότε ναι είμαι γραφικός και είμαι περήφανος γι αυτό.
Κοιτάξτε λοιπόν να κάνετε σωστά τη δουλειά για την οποία σας επέλεξαν οι δημότες, δηλ. αντιπολίτευση με ουσία και επιχειρήματα. Εάν φυσικά μπορείτε να κάνετε έστω και αυτό!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια