Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Νίκη για την πρωτοπόρο Ελπίδα Ανδρομάχης

Η πρωτοπόρος Ελπίς Ανδρομάχης πέρασε νικηφόρα από τα Αλώνια με 2-1 επί του Διγενή για την 17η αγωνιστική της Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας και βρίσκεται στο +9 από τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα που παίζει αύριο με τον Ταύρο Ελάφου.
Στην 3η θέση ανέβηκε ξανά ο Ορφέας Φωτεινών που νίκησε με 3-1 την Ακαδημία Γιώτσα.

Τα σημερινά αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:
Ορφέας Φωτεινών - Ακαδημία Γιώτσα        3-1
Διγενής Αλωνίων - Ελπίς Ανδρομάχης        1-2
Α.Ε. Καρίτσας Β - Α.Ε. Κούκου                  0-3 α.α.
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
15:00 Πρόοδος Π. Κεραμιδίου - ΠΑΟ Κ. Μηλιάς
15:00 Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα - Ταύρος Ελάφου
17:30 Απόλλων Λιτοχώρου - Δίας Αγ. ΔημητρίουΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.