Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ηθοποιοί ή «κατατρεγμένοι πρόσφυγες» στην Μόρια;

Αποκαλυπτικά πλάνα από τα επεισόδια που συνέβησαν στην Μόρια την προηγούμενη εβδομάδα μετέδωσε και το Ιταλικό κανάλι TG3.

Κάποια στιγμή μάλιστα οι μετανάστες παρέα με τον Έλληνα αστυνομικό παραλίγο να μουντάρουν την Ιταλική κάμερα!

Γιατί; Όπως θα δείτε τα πλάνα των Ιταλών ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και δεν είχαν καμία σχέση με όσα μας προέβαλαν τα ελληνικά ΜΜΕ!

Η κάμερα εστίασε σε λεπτομέρειες που λένε πολλά, όπως θα δείτε στο βίντεο, μεταξύ άλλων, εμφανίζονται διαμαρτυρόμενοι «πρόσφυγες» της Μόριας ντυμένοι και στολισμένοι λες και είναι ηθοποιοί που παίζουν σε ταινία.

Δείτε μαλλί και στάιλινγκ που έχουν τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», σίγουρα έχει πέσει πιστολάκι και τζελ.

Δείτε και την «κακόμοιρη προσφυγοπούλα», με μαλλί τέλειο από κομμωτήριο, βαμμένο νύχι, άψογο κραγιόν, ακριβό κινητό και ντύσιμο τρέντι, λες και πηγαίνει για καφέ στο Κολωνάκι.

Απομονώσαμε το συγκεκριμένο καρέ και σας το παρουσιάζουμε αλλά καλό είναι στην συνέχεια να δείτε ολόκληρο το βίντεο:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.