Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Ο λόγος που απατούν οι άντρες…

Πολλές έρευνες έχουν γίνει κατά καιρούς με σκοπό να αποκαλυφθεί για ποιο λόγο «κερατώνουν» οι άντρες τόσο συχνά τις συντρόφους τους.

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τηJournal of Personality and Social Psychology μας άφησε για ακόμα μια φορά με το στόμα ανοιχτό.

Η έρευνα,σύμφωνα με το faysbook.gr, έγινε σε 233 νιόπαντρους οι οποίοι κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τη σχέση τους και να αποκαλύψουν πόσο ικανοποιημένοι είναι μέσα σε αυτή.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν άκρως εντυπωσιακά! Αυτοί που έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα είναι αυτοί που είναι πιο πιθανό να απατήσουν.

Οι ερευνητές αναφέρουν πως όσο πιο συχνό είναι το σεξ τόσο πιο πολύ το αναζητάς στην καθημερινότητά σου. Έτσι όταν δεν το έχεις τη στιγμή που το θέλεις σου λείπει…με αποτέλεσμα να σου μπαίνει στο μυαλό ο πειρασμός.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.