Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επίσκεψη του Δημάρχου Κατερίνης σε σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων


Κώστας Κουκοδήμος: «Φροντίζουμε για την αναβάθμιση της  καθημερινότητας και της ποιότητας  των παρεχόμενων υπηρεσιών στα σχολεία μας»


«Συντονίζουμε τις ενέργειές μας, σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου μας, προκειμένου η εκπαιδευτική κοινότητα, οι μαθητές και οι μαθήτριες, να έχουν στη διάθεσή τους αξιοπρεπείς υποδομές, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα  των παρεχόμενων υπηρεσιών στα σχολεία μας». Αυτό σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στο περιθώριο των διαδοχικών επισκέψεων που πραγματοποίησε στο Γυμνάσιο Κ.Μηλιάς & Ρητίνης αντίστοιχα.
Ειδικότερα, στη διάρκεια συναντήσεων που είχε κατά τόπους με τους διευθυντές των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων τέθηκαν στο επίκεντρο ζητήματα, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, ενώ καταγράφηκαν σχετικά αιτήματα των διευθυντών.

 Πιο συγκεκριμένα, στο Γυμνάσιο Κ.Μηλιάς ο Δήμαρχος ζήτησε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, να δοθεί προτεραιότητα στη στεγανοποίηση του αιθρίου του σχολικού συγκροτήματος και στο φωτισμό του αύλειου χώρου, ενώ στο Γυμνάσιο Ρητίνης ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου στην υλοποίηση ουσιαστικών παρεμβάσεων, με έμφαση στις ηλεκτρολογικές υποδομές της μονάδας.


Σημειώνεται, ότι, στις συναντήσεις  παρέστησαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τέλος, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε και παρέδωσε αθλητικό εξοπλισμό στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης, για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και πιο συγκεκριμένα μπάλες και δίχτυα ποδοσφαίρου, βόλεϊ, αθλητικά στρώματα κ.α «Με σημείο αναφοράς την άθληση των παιδιών μας αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα ενδυνάμωσης του σχολικού αθλητισμού. Προς την κατεύθυνση αυτή, έχουμε τη χαρά να εφοδιάσουμε σήμερα το δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης  με αθλητικό υλικό. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν, καθώς Παιδεία και Αθλητισμός αποτελούν για μας πρώτες προτεραιότητες και αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα και σε καθημερινή βάση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Κουκοδήμος.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.