Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην Περίσταση

Εργασίες οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας και διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες, στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, ενώ οδηγούν στην τόνωση του αγροτικού εισοδήματος υλοποιήθηκαν στη δημοτική κοινότητα Περίστασης.
Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης: «Οι παρεμβάσεις εντάσσονται σε ένα ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Προς την κατεύθυνση αυτή, η ανάπλαση του αγροτικού οδικού δικτύου, το οποίο συνιστά εργαλείο προόδου για τον πρωτογενή τομέα υλοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης».


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, η συντήρηση – βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.