Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΕΕΕΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την Πέμπτη 30-01-2020, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».

Βραβεύτηκαν και 5 μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο τους με μεγάλη χαρά.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Την Πέμπτη 30-01-2020, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης
πραγματοποίησε κοπή βασιλόπιτας για το νέο έτος στο χώρο του σχολείου μας. Ο τυχερός
ήταν ο μαθηματικός μας, Κόρρος Κωνσταντίνος.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.