Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση της Βουλευτού Πιερίας της Ν.Δ., Άννας Μάνη - Παπαδημητρίου, με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου

Στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα ζητήματα που αφορούν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) της Π.Ε. Πιερίας.
Η Βουλευτής επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω το ΕΚΑΒ Πιερίας τόσο ως προς το στόλο των οχημάτων του όσο και ως προς το στελεχειακό δυναμικό που το επανδρώνει. Ανάγκη η οποία, όπως τόνισε η Βουλευτής, κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού κατά την τουριστική περίοδο αλλά και της ποικιλομορφίας του εδάφους της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις σκέψεις και τις προτάσεις της Βουλευτού και δήλωσε ότι θα ανταποκριθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό στα δίκαια αιτήματα που αφορούν το ΕΚΑΒ Πιερίας.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.