Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ - Συλλυπητήριο μήνυμα


Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η ζωή μάς επιφύλασσε μια από τις πιο δυσάρεστες εκπλήξεις. Μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας ο εκλεκτός φίλος, δρομέας και μέλος του συλλόγου Λάζαρος Σιδηρόπουλος.

Ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος ήταν ένας άνθρωπος ηπίων τόνων, ο οποίος εργαζόταν αθόρυβα, παρότρυνε τους νεότερους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και πίστευε με θέρμη ότι όλοι μπορούν να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Ήταν πάντα παρών στις δράσεις, τους αγώνες και τα ταξίδια του συλλόγου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή σε όλους, όσοι είχαμε την χαρά να τον γνωρίζουμε, καθώς ξεχώριζε για την ευγένειά του, το καθάριο βλέμμα και το ζεστό χαμόγελο.

Με τις σκέψεις αυτές το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ” συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
                                                           
       Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την θλίψη του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
       Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμο ακολουθία και να καλέσει τα μέλη του να παρευρεθούν στη δύσκολη αυτή στιγμή.
       Αντί στεφάνου να καταθέσει χρηματικό ποσό στην μνήμη του, σε ίδρυμα της πόλης μας.
       Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στον επερχόμενο αγώνα του Συλλόγου μας «Katerini Run» στις 8 Μαρτίου.
       Να τιμήσει επιπροσθέτως την μνήμη του, αφιερώνοντάς του, τους τερματισμούς των μελών του, στον επερχόμενο αγώνα «Κaterini Run» και τον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τους παράλληλους αγώνες.                                                                                                     

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 16:00  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.