Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τηλεφωνικές απάτες με ''μαϊμού'' φαρμακοποιό στη Ξάνθη

Θύμα τηλεφωνικής απάτης παραλίγο να πέσει επιχειρηματίας στην Ξάνθη.

Όπως καταγγέλλει στο XanthiNea.gr, δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν κύριο που παρουσιάστηκε ως γνωστός φαρμακοποιός της πόλης.Ο επιτήδειος ζήτησε να αγοράσει μια σειρά από προϊόντα τα οποία διαθέτει ο επιχειρηματίας. Το συνολικό κόστος αυτών ανερχόταν στα 600€. Ακολούθως ο δράστης ζήτησε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσει τα χρήματα.Λίγα λεπτά μετά την τηλεφωνική πώληση ο επιτήδειος έστειλε απόκομμα διατραπεζικής συναλλαγής στον επιχειρηματία, στο οποίο ως πόσο κατάθεσης εμφανιζόταν 6.000€.Στη συνέχεια ο δράστης κάλεσε έντρομος τον επιχειρηματία λέγοντας πως έχει κάνει λάθος στην κατάθεση και αντί για 600€ έβαλε 6.000€. Ζήτησε τότε από τον επιχειρηματία να του επιστρέψει έστω ένα ποσό από τα χρήματα.

Σύμφωνα με το XanthiNea.gr, ο επιχειρηματίας άρχισε να υποψιάζεται πως πρόκειται για απάτη. Χρήματα δεν είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του και έτσι ζήτησε από τον "φαρμακοποιό" λίγο χρόνο για να επιβεβαιώσει την υποτιθέμενη συναλλαγή. Ωστόσο ο "φαρμακοποιός" επέμενε να γίνει η μεταφορά των χρημάτων άμεσα και πως σε διαφορετική περίπτωση ο ίδιος θα επιβαρυνθεί φορολογικά.Ο επιχειρηματίας ζήτησε να τον καλέσει ξανά σε πέντε λεπτά και όπως ήταν φυσικό ο "φαρμακοποιός" έγινε Λούης.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.