Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ενημερωτικές επισκέψεις κλιμακίου ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας

Εν όψει της απεργιακής κινητοποίησης 18/2/2020 κλιμάκιο του ΝΤ ΑΔΕΔΥ, αποτελούμενο από τους Θ.Σιαμάγκα πρόεδρο ,Σ. Συμεωνίδη γραμματέα ,Α.Τόκα ταμία , Β. Τσακιρίδη μέλος και εκπροσώπους του ΣΕΠΕ Πιερίας Α. Κοντοφάκα πρόεδρο και Α. Ρεμπατσιό μέλος ενημέρωσε για το νέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο, τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο Νοσοκομείο Κατερίνης .

Επίσης κατά την χθεσινή ημέρα ο γραμματέας του ΝΤ Σ. Συμεωνίδης με την πρόεδρο των εργαζομένων στην ψυχική υγεία Χ. Τσανουσίδου ενημέρωσαν τους εργαζόμενους στο ΨΙΜΠΟ.

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας καλεί όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα το Σάββατο 8/2/2010 και ώρα 11.00 π.μ στην πλατεία Ελευθερίας στην εκδήλωση-ενημέρωση για το συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.