Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ του Συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας Γεώργιος Καραϊσκάκης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας Γεώργιος Καραϊσκάκης προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  2020 και ώρα 11:00 π.μ.  στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αναλήψεως 15 Κατερίνη ( έναντι 1°δημοτικού σχολείου).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

- Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Οικονομικός απολογισμός
- Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
- Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου 
  Διοικητικού Συμβουλίου
- Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών
- Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και 
  εξελεγκτικής επιτροπής

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Eξελεγκτικής Eπιτροπής.

Την υποψηφιότητα σας για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα υποβάλετε ηλεκτρονικά στην ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου siatras1965@hotmail.com .

 ή τηλεφωνικώς στο 6945689833 (Σιάτρας Θωμάς ) μέχρι την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου  2020 και ώρα 21:00.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Θεσσαλούς  σας θέλουμε ολους διπλά μας αρωγούς στις προσπάθειες του συλλόγου  για  μια Θεσσαλία ενωμένη ,δυνατή δημιουργική, παραδοσιακή και καρποφόρα στην Πιερία.

Η παρουσία και οι προτάσεις όλων είναι πολύτιμες για το σύλλογο.


 Εκ του ΔΣ ο Πρόεδρος Σιάτρας Θωμάς.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.