Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας» του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης – Πιερίας (φωτογραφίες)

Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα και με την παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, μια πίτα πολύ μεγάλη στο μέγεθος, γεμάτη αγάπη και μηνύματα, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στην "ΠΙΕΡΙΔΑ".

Οι φωτογραφίες αφιερώνονται από Απόστολο Μοσχολούρη στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης - Πιερίας, στα μέλη και τους φίλους αυτού, σε όλους κι όλες σας!..Δείτε όλες τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση του κ. Απόστολου Μοσχολούρη όπω τις δημοσίευσε ο ίδιος:
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.