Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ιδέες και προτάσεις των μαθητών για ένα δημοκρατικό σχολείο


Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Κυριακού, πρώην
Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Με θεματικό τίτλο: «Είμαστε η Καρδιά του Σχολείου», μια σημαντική διαβούλευση διεξάγεται το Σάββατο 15.2.2020 στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης. Μαθητές και μαθήτριες από 10 γυμνάσια και λύκεια του νομού, θα συζητήσουν για 4 ώρες σχετικά με το πώς σκέφτονται ότι χρειάζεται να λειτουργεί ένα δημοκρατικό σχολείο. Αμέσως μετά, στις 18.30, εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους σε ανοικτή συνάντηση - συζήτηση, στην οποία προσκαλούνται να συμμετέχουν όσες και όσοι ενδιαφέρονται.

Η διαβούλευση διοργανώνεται από την Πρωτοβουλία για το Άρθρο 12 (ΠΡΩΤΑ.12), κίνηση η οποία δημιουργήθηκε από τον πρώτο Συνήγορο του Παιδιού της Ελλάδας και ομάδα συνοδοιπόρων του, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης και το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Κυριακού, πρώην Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης που με το παράδειγμά του δίδαξε το νόημα της σχολικής δημοκρατίας και του σεβασμού στη γνώμη των παιδιών.

Επικοινωνία: inarticle12@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.