Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Νίκες για τους πρωτοπόρους, «επτάρα» η Ακαδημία

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής.

Πυδναϊκός, Αετός Καταλωνίων και 25η Μαρτίου συνέχισαν με νίκες, ενώ τη νίκη της ημέρας σημείωσε η Ακαδημία Κατερίνης συντρίβοντας τον Κεραυνό Μακρυγιάλου με 7-0. Νίκη και για τον Καλλιθεακό με 3-0 επί του Εθνικού Ν. Τραπεζούντας, ενώ ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις Αιγινιακός - Ατρόμητος Κατερίνης και Πίνδος Α. Αγιάννη - Νέος Παμβριακός.


Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Αιγινιακός - Ατρόμητος Κατερίνης                             0-0
Ακαδημία Κατερίνης - Κεραυνός Μακρυγιάλου        7-0
Δόξα Μοσχοχωρίου - Αετός Καταλωνίων                   0-2
25η Μαρτίου - Γ. Ολύμπιος Λόφου                             2-1
Πίνδος Α. Αγιάννη - Νέος Παμβριακός                       1-1
Καλλιθεακός - Εθνικός Ν. Τραπεζούντας                    3-0
Πιερικός Ρυακίων - Πυδναϊκός 2017                           0-3 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (21η, 22/02/20 - 15:00):
Νέος Παμβριακός - Γ. Ολύμπιος Λόφου
Ατρόμητος Κατερίνης - Ακαδημία Κατερίνης 2006
Πυδναϊκός 2017 - 25η Μαρτίου
Αιγινιακός - Καλλιθεακός
Αετός Καταλωνίων - Πίνδος Α. Αγιάννη
Κεραυνός Μακρυγιάλου - Δόξα Μοσχοχωρίου
Εθνικός Ν. Τραπεζούντας - Πιερικός Ρυακίων (3-0 α.α.)Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.