Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Με μεγάλη επιτυχία και με κατάμεστη την αίθουσα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας την 01 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίθουσα Δεξιώσεων ""ΠΙΕΡΙΔΑ".Μας τίμησαν με την παρουσίας τους οι παρακάτω:
Βουλευτής κος Χιονίδης Σάββας μετά της συζύγου Tzouli Giamouzi-Chionidou Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου Δκτης Πυροσβεστικής Vagelis Falaras εκπρόσωποςτου Βουλευτή κου Μπαραλιάκου Ξενοφώντα ο κος Nikos Batsilas. Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κος Ιωάννης Συμεωνίδης αντιδήμαρχος πρασίνου κος Γιωργος Κυριακιδης δημοτικός σύμβουλος Μακρίδης Νικόλαος κοινοτικοί σύμβουλοι Κατερίνης Ξαφόπουλος Γεώργιος και Ναούμ Ευαγγελόπουλος οπρόεδρος κοινότητας Λόφου κος Νικος Νακας .Χαιρετισμό απέστειλε ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Δρ Stefanos Koutras


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Σιάτρας Θωμάς ευχαριστεί θερμά τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που παραβρέθηκαν μετά των προέδρων τους .Σαρακατσαναίων Πιερίας Σβορώνου ο ,"Δημήτρης Σβορωνος" Παιδεία Παράδοση, Ηπειρωτών Πιερίας ,Χορευτικός Όμιλος Όλυμπος , Κουμβαγιωτών Κορινού ,Λιβαδιωτών Πιερίας, Λόφου," Παλιοζιάζιακος" και σύλλογος συνταξιούχων σιδηροδρόμων Πιερίας .Επίσης ευχαριστεί το Δ .Σ και όλους τους συντελεστές πού με τον εθελοντισμό και την αγάπη τους για το σύλλογο εργάστηκαν με όρεξη και βοήθησαν στο ετήσιο χορό μας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,τους φίλους και τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και βρέθηκαν κοντά μας.

Το συγκρότημα του Ζιακος Γιαννης που μας ταξίδεψαν μουσικοχορευτικά σε ολη την Ελλάδα.Τον Χοροδιδάσκαλο Σάκης Αναγνώστου και το γυναικείο χορευτικό μας τμήμα για την άψογη εμφάνιση . Το κέντρο"" ΠΙΕΡΙΔΑ"" για την εξυπηρέτηση καθώς και τους χορηγούς για την οικονομική ενίσχυση και για τα υπέροχα και αξιόλογα δώρα 

Τέλος σας θέλουμε όλους δίπλα μας αρωγούς στις προσπάθειες μας, για μια Θεσσαλία ενωμένη, δημιουργική, παραδοσιακή δυνατή και καρποφόρα σε όλη την Πιερία. 

Ειναι χρέος όλων μας απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας .Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Συλλογος Θεσσαλων Ν. Πιεριας Γ. Καραισκακης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.