Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Ήταν όλοι εκεί. Στο κάλεσμα του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ». Στην ετήσια γιορτή του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Κατερίνης, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και υλοποιήθηκε μα αφορμή την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση την οποία συντόνισε και παρουσίασε ο Περικλής Χατζηγιάννης, ξεκίνησε με την ευλογία και ευχές του πατρός Δημητρίου. Τυχερό τμήμα από τη βασιλόπιτα του Αρχελάου, το τμήμα κλασσικού αθλητισμού.

Προλογίζοντας, ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης, Αλκίνοος Τασόπουλος, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή, καθώς και τους εκπροσώπους της πολιτείας, τους συνεργάτες, προπονητές και αθλούμενους που από κοινού αγωνίζονται για την καταξίωση του συλλόγου, αλλά και τους χορηγούς και υποστηρικτές, επισήμανε:

«Αισθάνομαι σήμερα ιδιαίτερη συγκίνηση αντικρίζοντας τόσους φίλους οι οποίοι με την παρουσία τους δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ο Αρχέλαος με τα οκτώ τμήματα που καλλιεργεί, δραστηριοποιεί πάνω από χίλιους αθλητές-αθλήτριες και ένα σημαντικό αριθμό επιστημόνων προπονητών. Στην εξηκοντατετραετή του διαδρομή έδωσε την ευκαιρία στην Πιερία και στην Ελλάδα γενικότερα να καμαρώσει σωρεία πανελληνιονικών, βαλκανιονικών, πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου, Ολυμπιονίκες. Καλή χρονιά, με υγεία, και επιτυχίες.»

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Η συγκίνηση μεγάλη τις στιγμές της τιμής στους ανθρώπους του Αρχελάου που απεβίωσαν πρόωρα την απελθούσα χρονιά. Στον Σωκράτη Σκούφα (αθλητή και προπονητή του συλλόγου και της Εθνικής) και στον Αριστόδημο Νικολαϊδη (Βαλκανιονίκη-πανελληνιονίκη στα 110 μέτρα με εμπόδια).

Οι αναμνήσεις από τις διακρίσεις του παρελθόντος. Τις ζωντάνεψε ο προ ετών έκτος παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης, Κωνσταντίνος Σουλής.

Η επιβράβευση στο πρόσωπο της προέδρου Βέτας Μοσχονά, του Συνδέσμου Επισήμων Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού, αναβίωσε μνήμες από την πάνω από τέσσερεις δεκαετίες συμβολή της πλειάδας όλων των μελών του συνδέσμου, οι οποίοι μερίμνησαν και μεριμνούν για την ορθή, δίκαιη και αντικειμενική καταγραφή των αθλητικών επιδόσεων.

Παράλληλα η διοίκηση του Αρχελάου τίμησε την συντοπίτισσα χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου, για την κορυφαία διάκρισή της το έτος 2018 στο παγκόσμιο της Μαδρίτης.

Ακολούθησε η επίδοση αναμνηστικών στους αθλητές και αθλήτριες του Αρχελάου που κατέχτησαν το έτος 2019, πανελλήνιες νίκες και τη δεύτερη θέση στη σκυταλοδρομία στο Φεστιβάλ Ολυμπιακής Νεότητας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, οι Βουλευτές Πιερίας, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Σάββας Χιονίδης, Μπέττυ Σκούφα, εκπρόσωπος της Βουλευτού, Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, Γεώργιος Τζήμας, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, οι πρόεδροι του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Νικόλαος Τσιαμπέρας, της Ε.Α.Σ.-ΣΕΓΑΣ- Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιος Δημητριάδης, της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, Γρηγόρης Μιτσοκάπας, της Αερολέσχης Πιερίας, Στέλιος Χαρίσης, ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Ιωάννης Καζταρίδης, πρώην και νυν διοικητικοί του αθλητισμού, αλλά και λοιπών φορέων.

Την εκδήλωση κάλυψαν με εικόνα ο Ηλίας Χρυσικός και με φωτογράφιση ο Μιχάλης Κανταρτζής, τους οποίους ευχαριστεί ιδιαίτερα ο Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.