Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έχουμε την πολυτέλεια, να έχουμε στην Κατερίνη, τέτοιο «θησαυρό» και να μην τον αξιοποιούμε;

Γράφει ο Μιχάλης Κανταρτζής.

Κάθε πόλη, κάθε χώρα, αισθάνεται υπερήφανη, για την ιστορία της, για τον πολιτισμό της, τις τέχνες της, την εκπαίδευση, αλλά και για τους ανθρώπους της που με τα κατορθώματα και τις επιτυχίες τους προσθέτουν «υπεραξία» στον χώρο που βρίσκονται.

Άνθρωποι του πολιτισμού, της τέχνης, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού κ.α. με τα έργα, τις επιτυχίες τους, αλλά και με την πορεία τους ο καθένας τους στον χώρο όπου δραστηριοποιούνται, γίνονται πρότυπα για τους νέους και τις νέες μας και κάνουν τους υπόλοιπους υπερήφανους που τους έχουν δίπλα τους.

Πόσες φορές έχουμε πει… «έχω γείτονα τον τάδε αθλητή» ή «αυτός ο μεγάλος καλλιτέχνης είναι από την πόλη μου, το χωριό μου»;

Κοινωνικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις γίνονται για αυτούς τους ανθρώπους, όλοι θέλουν να τους γνωρίσουν από κοντά και ολόκληρη η πόλη κινείται γύρω από αυτούς τους «λαμπερούς» ανθρώπους.


Διαβάστε περισσότερα στην "Πιερική Αλήθεια"


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.