Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θύμα του δράκου των ιερόδουλων: Επειδή το κεφάλι μου είχε αίματα, μου έκοψε το μαλλί

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του δράκου των call girls που χτυπούσε, βίαζε και λήστευε ιερόδουλες.

«Θα με σκοτώσεις;» του έλεγε ένα από τα θύματά του, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Δεν έχω σκοπό να σε σκοτώσω, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω» της είπε ο δράκος. Λίγο νωρίτερα την είχε δέσει χειροπόδαρα και της είχε ζητήσει να κάνει τον σκύλο.

«Επειδή δεν έκανε ό,τι ήθελα μου είπε ότι τα λεφτά δεν μπορώ να τα πάρω πίσω και ξεκίνησε να ντύνεται. Εγώ της είπα ότι θα κάτσει εδώ. Εκείνη μου ζήτησε να την αφήσω να φύγει και πέταξε τα λεφτά κάτω. Εγώ την τράβηξα και της είπα να μην φωνάζει. Τότε την έσπρωξα για να πέσει κάτω και όταν πήγε να σηκωθεί τη χτύπησα με ένα μεγάλο ξύλο στο κεφάλι δύο φορές. Το κεφάλι της έβγαζε πολύ αίμα. Της έβαλα χειροπέδες στα χέρια και τα πόδια της τα έδεσε με ταινία» είπε σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Ιρίνα περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον εφιάλτη. «Φώναξα βοήθεια, με χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι. Επειδή ήταν όλο το κεφάλι μου με αίμα μου έκοψε όλο το μαλλί» είπε.

Ο δράκος με τον συνεργό του είχαν χρησιμοποιήσει τρία διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας: στην οδό Λουκάρεως, Φειδιππίδου και Β. Κωνσταντίνου.

Δείτε μετά το 10:31:


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.