Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κώστας Ιατρίδης: Υπάρχει σχέδιο της Τουρκίας για άλωση της χώρας μας

Εκατοντάδες νησιώτες άφησαν τα σπίτια τους σε Σάμο, Λέσβο και Χίο και ήρθαν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για τη κατάσταση στα νησιά τους. Οι κάτοικοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου και φορείς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών ενάντια στη δημιουργία κλειστών κέντρων. Αυτός ήταν και ο λόγος που στη σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας είχε ως κεντρικό θέμα της εκπομπής του το προσφυγικό και τη διαμαρτυρία των νησιωτών στην Αθήνα.

Όπως είπε ο Κώστας Ιατρίδης Αντιπτέραρχος ε.α. ” Το προσφυγικό είναι ένα  τεράστιο πρόβλημα το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε με τη δέουσα σοβαρότητα και υποτιμήθηκε.  Μετά την εν λόγω υποβάθμιση ερχόμαστε τώρα να το διαχειριστούμε και αυτό με λάθος τρόπο Από τη στιγμή που δεν ελέγχεις τις ροές των μεταναστών  ό, τι και να κάνεις τα νησιά θα γεμίζουν  Όπως πολύ σωστά είπε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου δεν θα υπάρχει τουρισμός και δη θρησκευτικός που είχε η  Μυτιλήνη.

Εάν δεν κλείσουν τα σύνορα να ελέγξουμε τις ροές όπως προβλέπεται ό,τι και να κάνουν τα νησιά θα γεμίζουν.

Πρόκειται για μεθοδευμένο σχέδιο της Τουρκίας θέλοντας να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.  Το εν λόγω  σχέδιο εποικισμού αν  το συνδυάσουμε με το δημογραφικό πρόβλημα τότε καταλαβαίνετε πως δημιουργεί πολιτικά και οικονομικά προβλήματα.

Αντί να γίνουν κλειστά κέντρα  στη Μυτιλήνη ή τα νησιά του Β. Αιγαίου μήπως θα ήταν καλό να γίνουν σε ακατοίκητα νησιά;

Οι μετανάστες δεν είναι πρόσφυγες Άλλωστε το 10% είναι πρόσφυγες οι υπόλοιποι είναι παράνομοι μετανάστες.  Εδώ μιλάμε για κοινωνική συνοχή δεν θα τους έχουμε τους μετανάστες να κάνουν διακοπές Θα πρέπει να αποσταλούν άμεσα πίσω στην πατρίδα τους.

Οι νησιώτες ζητούν την αποσυμφόρηση των υπαρχόντων κέντρων αλλά και τη μεταφορά των μεταναστών σε ηπειρωτικές περιοχές” .


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.